Interim Recruiter huren

Recruitment Kantoor is de specialist voor het flexibel inhuren van een interim Recruiter.

Tijdelijk extra recruitment capaciteit nodig?

Heb je een aantal vacatures open staan die snel en kwalitatief ingevuld moeten worden? Huur dan een interim Recruiter via Recruitment Kantoor. Met het grootste aanbod van tijdelijke werving en selectie specialisten hebben wij ook de Recruiter die past bij jouw vraag.

Waar lopen klanten tegenaan

Niet de capaciteit om alle vacatures in te vullen

Tijdelijk meer openstaande vacatures

Kosten van een werving en selectiebureau te hoog

Het duurt te lang om een vacature in te vullen

Wat de behoefte ook is, Recruitment Kantoor levert interim recruitment specialisten die zorgen voor resultaat.

Bel mij terug

Interim Recruiter inhuren voor flexibele capaciteit

Snel de juiste tijdelijke recruitment invulling

Zo doen wij dat!

Waar lopen jullie op dit moment tegenaan? Welke tijdelijke recruitment behoefte is er? Wat zijn de doelen en tijdperiode waarin deze resultaten gehaald moeten worden.

Op basis van jullie vraag gaan wij op zoek naar de juiste interim Recruiter.

Recruitment Kantoor heeft de grootste database van direct beschikbare interim Recruiters. Naast beschikbaarheid kijken wij naar branche expertise en benodigde ervaring zoals, vacatureteksten schrijven, advies, LinkedIn recruitment en vacature plaatsing etc. Naast capaciteiten selecteren wij ook de juiste Recruiter op ervaring, niveau en budget.

Binnen 72 uur stellen wij passende en beschikbare Recruiters voor.

De juiste Recruiter wordt flexibel ingezet. Zo kan je zelf de tijd en contractvorm bepalen. Meestal worden interim Recruiters op uurbasis verhuurd, maar maandtarieven, payrolling en detachering zijn ook mogelijk.

Is de opdracht ingevuld? Dan eindigt ook de overeenkomst. Zo ben je via Recruitment Kantoor verzekerd van flexibiliteit.

Inhuren Recruiter via Recruitment Kantoor

Volledig ontzorgd

1 aanspreekpunt voor inhuren van interimmer

Lage kosten

Interim is goedkoper dan een werving en selectiebureau

Tijdbesparend

Besteed recruitment uit aan een expert

De juiste persoon

Interim Recruiter passend bij bedrijf en opdracht

Innovatie

Onze Recruiters werken met de nieuwste software

Hoogste succesratio

Onze specialisten vullen snel en kwalitatief vacatures in

Specialist in interim recruitment

Experts

Recruitment Kantoor is de expert in jouw recruitment vraagstuk. Onze kennis zorgt voor de juiste interim Recruiter passend bij jouw vraag.

Netwerk

Recruitment Kantoor beschikt over de grootste database van interim recruitment specialisten. Daarom spreek je snel met de juiste Recruiter.

Flexibel

Interim, tijdelijk, detachering, payrol. Kies voor de vorm die het best past bij jouw vraag. Opdracht ingevuld? Dan ook geen extra kosten.

Succesvol interim Recruiter huren?

Kom in contact met de beste specialisten

Onze tevreden klanten

MKB, Corporate en Agency maken gebruik van interimmers via Recruitment Kantoor.

0
5/5
2,394
Recruitment Reviews

Vragen over interim en Recruitment Kantoor?

Bel of mail. Recruitment Kantoor heeft vestigingen in heel Nederland. De hoofdkantoren vind je in:

Keep in Touch

Ja ik wil meer informatie over interim recruiters

Recruiter inhuren? Vul het formulier in en wij nemen contact op.

Nog vragen bel: 085-7602390

Vragen over interim Recruiters via RK

Hier vind je antwoord op vragen over het inhuren van interim Recruiters via Recruitment Kantoor. Staat jouw specifieke vraag er niet bij? Vul dan het contactformulier in.

Vragen?

FAQ's Interim Recruiter huren

De kosten voor het inhuren van een interim Recruiter zijn geheel afhankelijk van de opdracht, niveau en tijd. Voor langere trajecten gelden andere prijzen dan het invullen van een opdracht. De uurtarieven van interim recruiters beginnen vanaf EUR 65,- en lopen op tot EUR 150,- voor hele specifieke opdrachten.

Recruitment Kantoor heeft de laatste jaren voor vrijwel elke branche interim Recruiters geleverd. Indien gewenst selecteren wij Recruiters met ervaring binnen de branche. Onze ervaring laat ook zien dat Recruiters van buiten de branche door andere inzichten zeer goede resultaten leveren.

Via interim recruitment leveren wij flexibele oplossingen. Dit betekent dat wanneer iemand niet bevalt je direct de samenwerking kunt beëindigen. Wij leveren dan direct een andere interim professional.

Dat is afhankelijk van de wens van de interim Recruiter. Veel Recruiters werken via ons omdat ze het leuk vinden bij verschillende opdrachtgevers binnen te komen. Is de klik er van beide kanten dan komt het regelmatig voor dat een interim Recruiter vast in dienst komt.

Het kenmerk van recruitment kantoor is flexibiliteit. Wij denken mee met de wens van onze opdrachtgever. Dit betekent dat wij interim recruiters verhuren via payrolling, uurloon facturatie (zzp) en detachering.

Recruitment kantoor heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Hilversum en Rotterdam. Hierdoor hebben wij een landelijke dekking en leveren interim recruiters door heel Nederland. Daarnaast is onze database van interim recruiters de grootste van Nederland. Je kan via recruitment kantoor interim recruiter huren in:

 • Amsterdam
 • Haarlem
 • Utrecht
 • Den Bosch
 • Arnhem
 • Apeldoorn
 • Nijmegen
 • Groningen
 • Maastricht
 • Eindhoven
 • Tilburg
 • Breda
 • Rotterdam
 • Den Haag

Benieuwd of wij ook een interim recruiter in de database hebben voor jouw plaats? Neem dan contact op.