Over ons

Wij zijn het recruitment kantoor. Via slim werven selecteren wij de juiste kandidaten voor jouw vacature.

Ervaren recruiters

De recruiters van recruitment kantoor zijn echte vakspecialisten met een passie voor data, techniek en mensen. Wij krijgen energie van het selecteren van de juiste kandidaten voor een vacature.

team recruitmentkantoor.nl

Elke dag beter

De recruiters van recruitment kantoor zijn energieke professionals die elke dag bezig zijn om jouw recruitmentproces te verbeteren. Ons doel is met minder kosten, sneller de juiste kandidaten voor jouw vacature te vinden.

Team
recruitmentkantoor.nl
Onze achtergrond

Wie zijn wij?

"Recruitment gaat om de juiste kandidaat, niet de aantallen."

Uit ervaring weten wij wat het is om veel reacties op een vacature te krijgen, zonder de juiste kandidaat. Wij vinden dat dit anders kan.

Recruitmentkantoor.nl is opgericht door ervaren recruiters. Onze consultants hebben gezamenlijk meer dan 15.000 plaatsingen gerealiseerd en daar zijn wij best trost op. We houden niet van borstklopperij maar van resultaten.

Deze cijfers laten zien dat wij het meest succesvolle recruitment kantoor van Nederland zijn. Hoe dit kan? Onze consultants snappen bedrijven en weten welke kandidaten jouw organisatie vooruithelpen. Dit in combinatie met unieke tools als software en keywords databases weten wij elke keer weer de juiste kandidaat voor jouw vacature te vinden. Met vestigingen door heel Nederland weten wij ook lokaal de juiste mensen te matchen.

Waarom Recruitment Kantoor

Intake

Met ervaren recruiters, de grootste database en unieke software bouwen wij een passend zoekprofiel om jouw vacature snel in te vullen

Vacatures

Linkedin, Google Jobs, target advertising en Indeed. Wij zorgen voor het grootste bereik onder jouw geselecteerde doelgroep.

Selectie

Selectie vooraf. Met onze software benaderen wij direct en persoonlijk de beste kandidaten voor jouw vacature.

Contact

Recruitment kantoor heeft vestigingen in heel Nederland. De hoofdkantoren vind je in:

Keep in Touch

Vragen?

Vul het contactformulier in of bel: 085-7602390