Recruitment uitbesteden

Slim personeel werven

Twijfel je als bedrijf om je recruitment uit te besteden? Wij geven tips hoe je dit aanpakt en waar moet je op letten.Wil je een deel zelf doen, maar kom je niet in contact met de juiste mensen? Recruitment kantoor helpt je bij de juiste mensen te vinden via slim werven.

Waarom recruitment uitbesteden?

Ben jij een werkgever, en wil jij nieuw personeel aanwerven? Maar heb je geen tijd om dit zelf te doen, of vind je het moeilijk om de geschikte persoon te vinden? Dan ben je bij Recruitment Kantoor aan het juiste adres! Onze recruiters zijn namelijk echte professionals met een passie voor data, techniek en mensen. We helpen je dan ook zeer graag bij het vinden van de juiste kandidaat voor jouw vacature!

Tips voor het uitbesteden van recruitment

Het uitbesteden van je recruitment kent heel wat voordelen, hieronder hebben we de belangrijkste op een rijtje gezet.

Tijd besparen

Het grootste voordeel van het uitbesteden van de werving en selectie van nieuwe werknemers,  is waarschijnlijk dat het tijd bespaart. Het vinden van de juiste kandidaat voor jouw vacature, kan soms een helse klus zijn. Uit onderzoeken blijkt dat een werkgever ongeveer 40 tot 60 uur nodig heeft om een nieuwe werknemer te vinden.

Want zaken zoals vacatures schrijven en delen, cv’s bekijken en sollicitatiegesprekken voeren zijn voorbeelden van zaken die veel tijd in beslag nemen. Veel werkgevers hebben deze tijd niet. Recruitment Kantoor is hiervoor de perfecte oplossing, wij kunnen dit namelijk allemaal overnemen en in goede banen lijden zodat jij je bezig kunt houden met andere zaken.

Professionals

Als werkgever heb je waarschijnlijk al eens nieuw personeel gerekruteerd, maar bij Recruitment Kantoor zijn we hier dagelijks mee bezig, en zo hebben we van het rekruteren van goed personeel onze specialiteit gemaakt. Wanneer je de criteria en eisen aan ons doorgeeft, vinden wij de geschikte persoon voor jouw vacature. Daarnaast schrijven we een zeer doeltreffende vacature, bekijken we cv’s, benaderen we de beste kandidaten persoonlijk en nog veel meer!

Kortom: Wanneer je het werven en selecteren van geschikte kandidaten doorgeeft aan Recruitment Kantoor, geeft u het proces in handen van vakspecialisten.

Ruim netwerk

Ook kun je bij het uitbesteden van de aanwerving van nieuw personeel genieten van ons ruime netwerk. Dit netwerk bestaat uit werkzoekenden, waaruit we altijd de perfecte kandidaat voor jou vinden.

Waarom extern recruiten?

Misschien stel je jezelf de volgende vraag: waarom zou ik moeten kiezen voor Recruitment Kantoor? Het antwoord op deze vraag is zeer simpel; bij Recruitment Kantoor werken uitsluitend professionals die altijd de perfecte kandidaat voor jouw vacature vinden. Ook bieden we een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding aan, omdat we vinden dat het laten rekruteren van de juiste kandidaten toegankelijk moet zijn voor elk bedrijf of elke onderneming.

Dus, wil jij nieuw personeel aanwerven, zonder je zorgen te hoeven maken en tijd te verliezen? Neem dan nu contact met ons op, en dan bekijken we samen met jou wat we voor jou en jouw onderneming kunnen betekenen!

Wil je meer informatie over het uitbesteden van een deel van jullie recruitment proces? Neem dan contact op.

Recruitment uitbesteden

meeting, brainstorming, business-594091.jpg

Vragen?

Vragen?

Vul het contactformulier in of bel: 085-7602390

Jouw vacature

Snel ingevuld

Recruitment kantoor plaats jouw vacature op de beste job board en benadert direct en persoonlijk de beste kandidaten voor jouw vacature.